خانه / انواع کتاب / کتاب عمومی / کتاب روانشناسی و موفقیت / وقتی نیچه گریست

وقتی نیچه گریست



قیمت: ۱۲۵,۰۰۰ تومان


مشخصات محصول

  • 9786229734728
  • اروین یالوم
  • تاو

پشت جلد این کتاب آمده است

معرفی کتاب وقتی نیچه گریست :

«وقتی نیچه گریست»، یک رمان تاریخی با پیش زمینه ای فلسفی و روان‌شناختی است که توسط اروین د. یالوم در سال ۱۹۹۲ به زبان انگلیسی نوشته شد. این رمان دیدار خیالیِ فریدریش نیچه، فیلسوف آلمانی، و یوزف برویر، پزشکِ وینی، را روایت می‌کند.

اروین د. یالوم روان‌پزشکِ هستی‌گرا (اگزیستانسیالیست)، استاد بازنشستۀ روان‌پزشکی در دانشگاه استنفورد و نویسندۀ شماری از مشهورترین رمان‌های روان‌شناختی است.

 

توضیحات راجع به کتاب وقتی نیچه گریست :

در میان کتاب‌های یالوم کتاب من شدن زندگی‌نامه اروین د. یالوم به قلم خودش است. در واقع این کتاب اتوبیوگرافی است. یالوم که درمانگر حرفه‌ای است و همیشه زندگی دیگران را واکاوی می‌کند، در این کتاب شخصیت خودش را واکاوی می‌کند و عمیق‌ترین جنبه‌های زندگی‌اش را با مخاطب به اشتراک می‌گذارد.

وقتی نیچه گریست (When Nietzsche Wept) در سال ۱۹۹۲ به زبان انگلیسی نوشته شد. این رمان از مشهورترین رمان‌های روان‌شناختی است که علاوه بر درمان وسواس، خواننده را با مفاهیمی همچون هستی‌شناسی، معنی زندگی، امید، روابط زناشویی، عشق و… آشنا می‌کند. این کتاب نثر تخصصی و اصطلاحات روانشناسی دارد، به گونه‌ای که از آن رمانی آموزشی ساخته است.

اروین یالوم در این کتاب ماجرایی را شرح می‌دهد که غیرواقعی بوده و هرگز اتفاق نیفتاده است. دو شخصیت اصلی داستان فردریش نیچه و یوزف برویر در یک برهه زمانی زندگی می‌کردند و احتمال داشت همدیگر را ببینند، اما هرگز ملاقات نداشتند. حتی زیگموند فروید در واقعیت نیچه را ندیده بود.

شخصیت‌ها کمی تغییر یافته هستند و خصوصیات آن‌ها در رمان دقیقاً با خصوصیات اخلاقی آن‌ها در عالم واقع منطبق نیست؛ به عنوان مثال می‌گویند سالومه به دلیل غرور ذاتی هرگز حاضر نمی‌شد برای کمک به نیچه اقدام کند.

با این وجود گفتگو‌های نیچه و برویر با دیدگاه‌های تخصصی آن‌ها منطبق است. یالوم آثار به‌جا مانده از این دو را خوانده است. از نامه‌ها و خاطرات نیچه در داستان‌پردازی استفاده کرده و بخش‌هایی از دیالوگ‌های نیچه عیناً جملاتیست که در کتاب‌هایش آورده است.

رمان به شیوه راوی سوم شخص نوشته شده است. در مورد دکتر برویر، راوی سوم شخص دانای کل است و به افکار و ذهنیات او وارد می‌شود. در مورد شخصیت‌های دیگر، زاویه دید سوم شخص دانای محدود است و فقط اعمال آنها را شرح می‌دهد.

عکس روی جلد کتاب در بهار سال ۱۸۸۲ توسط ژولِس بونِت از لو سالومه، پل ری و نیچه گرفته شده است. پل ری فیلسوف آلمانی، دوست صمیمی نیچه و به نوعی رقیب عشقی او بود که در جلب توجه سالومه موفق‌تر از نیچه عمل کرد و این عمل خشم نیچه را برانگیخت.

داستان کتاب بسیار جذاب و خواندنی است. توصیف های نویسنده و توجه به جزئیات بی نظیر است. در سراسر کتاب، داستان اوج می گیرد و ماجراها زیباتر، هیجانی تر و فلسفی تر می شوند. پایانبندی آن نیز به بهترین شکل ممکن صورت گرفته است. در خلال داستان، علاوه بر گفت‌وگوهای جذاب نیچه و بروئر، مکالمات فروید و بروئر نیز بسیار خواندنی هستند.

این رمان بیشتر از زاویه دید محدود سوم شخص نوشته شده است، خواننده‌ی کتاب همواره می‌تواند تفکرات دکتر بروئر را در سراسر داستان مخصوصا در گفتگوهای بین نیچه و بروئر بشنود اما افکار شخصیت‌های دیگر داستان شنیده نمی‌شود. کاربرد زاویه‌ی دید سوم شخص محدود به نویسنده این امکان را می‌دهد که رشد شخصیتی یک شخصیت خاص داستان را که در اینجا دکتر بروئر است را به ما نشان دهد در آغاز داستان کاملا مشخص است که دکتر بروئر مرد قدرتمند و فروتنی است، در پایان داستان خود مخاطب جزئیات مربوط و تغییر روابطش با نیچه را در می‌یابد. در بیشتر کتاب به دلیل زاویه‌ی دید محدود؛ نیچه همچون یک معما باقی می‌ماند و نویسنده برای جبران این موضوع نامه‌هایی که توسط نیچه نوشته شده‌اند را به متن وارد می‌کند.

برشی از کتاب وقتی نیچه گریست :

رویدادهای رمان در سال ۱۸۸۲ در شهر وینِ اتریش رخ می‌دهند. لو سالومه آمده است تا یوزف برویر، پزشک مشهور و استادِ زیگموند فروید را بیابد. او نگرانِ دوستش، نیچه است. سالومه در یادداشتی برای برویر می‌نویسد که «آیندۀ فلسفۀ آلمان در خطر است» و از او می‌خواهد که این خطر را خنثی سازد. لو سالومه، معشوقه فیلسوف بزرگ، نیچه است که فکر می کند نیچه در پی خودکشی است و به کمک بروئر برای درمان او نیاز دارد.

برویر باید اندیشمندِ بزرگ و تنهایی را که از سردردهایِ شدید میگرنی رنج می‌برد، معالجه کند و او را از این گرفتاری برهاند. ولی نیچه نباید از این جریان و دیدار برویر و سالومه بویی ببرد.

برویر تصمیم می‌گیرد با روشِ جدید «بیان‌درمانی» که به‌تازگی در مورد بیمار دیگرش آنا. او. تجربه کرده، او را درمان کند. با این حال فیلسوفِ مغرور آلمانی، حاضر نیست «روانِ» خود را به دست یک پزشک بسپارد و تنها از او می‌خواهد که «جسم» او را درمان کند.

کوشش‌ها و ترفندهای گوناگون برویر برای مطرح ساختن مشکلاتِ روحی نیچه راه به جایی نمی‌برد. سرانجام ترفند زیرکانه و البته خطرناک برویر برای ورود به دنیایِ درونی نیچه سرآغاز دیدارهای پیاپی او و نیچه می‌شود، دیدارهایی که در آن هر یک از آن‌ها می‌کوشند تا دیگری را درمان کنند. به‌این‌ترتیب میان برویر آرام و دلسوز، و نیچۀ حساس و خوددار، دوئل گفتاری تندی به‌وجود می‌آید و هر چه این دو به هم نزدیکتر می‌شوند، برویر بیشتر متوجه می‌شود که فقط در صورتی می‌تواند نیچه را معالجه کند که وی اجازه‌ی این کار را بدهد.

وقتی نیچه گریست آمیزه‌ای است از واقعیت و خیال، جلوه‌ای از عشق، تقدیر و اراده در وینِ خردگرای سدهٔ نوزدهم، و در آستانهٔ زایشِ دانش روانکاوی.

مشخصات کلی کتاب وقتی نیچه گریست :

نویسنده : اروین د. یالوم

انتشارات : تاو 

قطع : رقعی 

نوع جلد : شومیز 

تعداد صفحه : 468 

موضوع : داستان آمریکایی 

قیمت و خرید کتاب وقتی نیچه گریست :

خرید کتاب وقتی نیچه گریست با قیمت مناسب و ارسال رایگان به سراسر کشور در کمترین زمان و ارسال یک روزه در فروشگاه اینترنتی بوک دوک انجام می شود