خانه / انواع کتاب / کتاب عمومی / کتاب روانشناسی و موفقیت / زندانیان باور (راهنمای کاربردی تغییر باورها)

زندانیان باور (راهنمای کاربردی تغییر باورها)



قیمت: ۱۷۰,۰۰۰ تومان


مشخصات محصول

  • 9786005219067
  • ماتیو مک کی - پاتریک فانینگ
  • نشر ذهن‌آویز

پشت جلد این کتاب آمده است

نقد و بررسی کتاب زندانیان باور

باورهای هر انسان زندگی او را شکل می‌دهند، بر تصمیماتش اثر می‌گذارند و مسیرش را در زندگی مشخص می‌کنند. انسان بر اساس باورهای خود از بعضی مسیرها فاصله می‌گیرد و بعضی تجربه‌ها را رد می‌کند یا می‌پذیرد.  باورها از کودکی همراه او رشد می‌کنند و درون او ریشه می‌دوانند و آینده‌اش را می‌سازند. اما این باورها از کجا آمده‌اند؟ آیا همه‌ی آن‌ها درستند یا نیاز به بازبینی دارند؟ با باورهای غلط چه باید کرد؟ چگونه باید باورهای جدیدی در خودمان ایجاد کنیم؟ اگر می‌خواهید در چالش با باورهایتان همراه خوبی داشته باشید کتاب زندانیان باور اثر پاتریک فانینگ و ماتیو مک کی پیشنهاد بسیار خوبی است.

 

درباره کتاب زندانیان باور، راهنمای کاربردی تغییر باورها

ماتیو مك كی و پاتریك فانینگ کتاب زندانیان باور را سال 1991 درآمریکا منتشر کردند. اثر این دو نویسنده، کتابی کاربردی است که درباره‌ی مفهوم باور و اثرات آن بر زندگی افراد صحبت می‌کند. مک‌کی و فانینگ در این کتاب تلاش کرده‌اند به مخاطب نشان دهند اسیرماندن در میان باورهای غلط چه پیامدهای منفی‌ای در زندگیشان خواهد داشت و راه‌حل‌هایی برای خروج از این وضعیت ارائه می‌دهند.

 کتاب فانینگ و  مك كی به تمام کسانی که بر اثر باورهای غلط بر جامانده از جامعه، خانواده و محیط‌هایی که در آن بوده‌اند در رنج هستند و نگاه مثبتی به خودشان و زندگیشان ندارند کمک می‌کند بتوانند دیدگاه‌هایشان را بازبینی کنند و بتوانند شیوه‌ی جدیدی را در پیش بگیرند و زندگی بهتری داشته باشند.

دکتر اندوز مترجم کتاب یادداشتی بر ترجمه‌اش نوشته است که در آن درباره‌ی شناخت درمانی و مزیت‌های آن سخن می‌گوید. «زهرا اندوز» در این یادداشت درباره‌ی کتاب زندانیان باور می‌گوید: «کتابی که ترجمه‌ی آن را پیش رو دارید یکی از کتابهای کاربردی و فوق‌العاده ارزشمند برای تغییر نظام باورهای افراد مبتلا به مشکلات هیجانی است. اگرچه خواندن کتاب این نکته را به ذهن متبادر می‌سازد که تغییر باورها و طرح‌واره‌های ناسازگار، کار ساده ایست، ولی ناگفته پیداست که چنین تغییری نیازمند برنامه‌ریزی و تلاش مداومی است که در بستر رابطه درمانی سالم با یک متخصص با صلاحیت در حوزه‌ی شناختی رخ خواهد داد.»

این اثر فقط کتابی برای مطالعه نیست، در فصل‌های مختلف زندانیان باور پرسشنامه‌های تخصصی آمده است که با جواب دادن به آن‌ها در طول مطالعه‌ی کتاب می‌توانید به شناخت خوبی از خود دست پیدا کنید و برای تغییر باورهای ناسالم بکوشید. همین نکته این کتاب را بسیار برجسته کرده است.

مروری بر کتاب زندانیان باور

کتاب زندانیان باور از یک مقدمه و هشت فصل تشکیل شده است. در این مقدمه نویسنده با آوردن مثال‌هایی از اثر باور در زندگی انسان‌ها سعی کرده موضوع کتاب را به خواننده معرفی کند و به علت نام‌گذاری کتاب اشاره کرده است. مک کی و فانینگ می‎‌گویند: «این کتاب زندانیان باور نامگذاری شده است، چرا که بیانگر واقعیتی است که اغلب اتفاق می‌افتد؛ انسان‌ها توسط باورهای منفی و محدود‌کننده‌ای که درباره خود و زندگی‌شان دارند، ندانی می‌شوند. آنان خود را با میله‌های اعتقاداتشان محصور می‌کنند...»

فصل‌های این کتاب به هم مربوطند، فصل اول کتاب درباره‌ی باورهای مرکزی و نقش آن‌ها در گفت‌وگوی درونی شما و در نتیجه قوانینی که برای زندگی خود وضع می‌کنید، صحبت می‌کند. در فصل دوم کتاب روشی برای تعیین باورهای مرکزی ارائه می‌دهد و فصل سوم راه‌حل‌هایی برای ارزیابی باورهایتان به شما ارائه می‌کند.

در فصل چهارم کتاب زندانیان باور شما باید یکی از باورهایتان را که پیامدهای منفی آن بیشتر است انتخاب کنید و دنبال رد پای آن در گذشته بگردید. فصل پنجم شما را راهنمایی می‌کند قوانین حاصل از این باور را در زندگی‌تان پیدا کنید. فصل بعد به بررسی هدفمند این قوانین اختصاص داده شده است تا دریابید یک قانون و در نتیجه‌ی آن باوری که بر اساس آن قانون را تعیین کرده‌اید بی‌اعتبار است یا نه. این به شما اجازه می‌دهد برای تغییر آن باور غلط تصمیم بگیرید و در آن تجدید نظر کنید.

وقتی به فصل هفتم کتاب می‌رسیم باید در آن باور تجدید نظر کرده باشید. در اینجا روش‌هایی برای استخراج قوانین جدید از باور جدید ارائه شده است. نویسندگان کتاب را در فصل هشتم با دستورکارهایی پایان می‌‌‌‌‌‌‌‌دهند که به شما اجازه می‌دهد در پرتو باورهای جدید، لحظات مهم و شرایط زندگی گذشته‌تان را بازبینی کنید.

زندانیان باور را چه کسانی بخوانند و چه کسانی نخوانند

در نگاه نویسندگان کتاب این مسئله بسیار است و معتقدند هرکسی نباید از این کتاب استفاده کند. زندانیان باور کتابی است که راه‌حلی درازمدت برای مشکلات رفتاری و عاطفی به دست می‌دهد. بنابراین به نظر نویسندگان این کتاب را زمانی باید استفاده کرد که در موقعیتی با ثبات هستید و در بحران یا دوره‌ای افسردگی به سر نمی‌برید. کتاب زندانیان باور برای کسانی که تجربیات تلخ زیادی در گذشته دارند، بدون کمک متخصص روانکاو توصیه نمی‌شود.

متیو مک کی و پاتریک فانینگ ؛ متخصصان خودیاری

دکتر متیو مک کی روانشناس 71 ساله‌ی آمریکایی مدرک تحصیلی خود را از دانشکده‌ی تخصصی روانشناسی کالیفرنیا دریافت کرده است. او متخصص درمان‌ استرس و افسردگی از منظر رفتارشناسی است. دکتر مک‌کی 25 سال مدیر کلینیک خدمات روانشناسی «هایت اشبوری» در سن فرانسیسکو بود و اکنون مدیر کلینیک «سی بی تی» در برکلی است.

متیو مک‌کی نویسنده‌ی بیش از 40 جلد کتاب‌های روانشناسی و خودیاری است. او اولین کتابش به نام «افکار و احساسات» را سال 1981 منتشر کرد و پس آن دست از نوشتن نکشید. از کتاب‌های او بیش از 3 میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته شده است. کتاب‌های «طلاق» و «مهارت‌های زناشویی»  از این نویسنده روی فیدیبو موجودند. از دیگر کتاب‌های این استاد روانشناسی می‌توان کتاب‌های«وقتی خشم آسیب زننده می‌شود»، «اعتماد به نفس»، «راهکارهای کاهش استرس و رسیدن به آرامش» و«بازسازی عزت نفس در ده هفته» را نام برد. او نویسنده‌ی رمان و شاعر هم است و آخرین رمانش به نام «هتل واونا» سال 2008 منتشر شده است.

پاتریک فانینگ متولد لس‌آنجلس آمریکاست و در زمینه‌ی روانشناسی و خودشناسی فعالیت می‌کند. او بسیاری از فعالیت‌هایش را با همکاری متیو مکی انجام داده است. این دو نفر سال 1973 با همکاری یکدیگر موسسه‌ی انتشارات «نیو هاربینگر» را در کالیفرنیا پایه‌گذاری کردند. این موسسه کتاب، فیلم آموزشی و دی‌وی‌دی‌های مختلف در زمینه‌ی خودیاری منتشر می‌کند. پاتریک فانینیگ در نگارش 8 کتاب روانشناسی دخیل بوده است که بیشتر آن‌ها از جمله «اعتماد به نفس»، «مهارت‌های زناشویی»، «افکار و احساسات» و «زندانیان باور» با همراهی متیو مک‌کی بوده است. پاتریک فانینگ موسس یک گروه حمایت از مردان در کالیفرنیای شمالی نیز است.

در بخشی از کتاب زندانیان باور می‌خوانیم

پیامد‌های باور‌های مرکزی در حوزه‌ی ارتباطات به طور ملموس‌تری دیده می‌شود. باور‌های مرکزی به‌راستی می‌توانند یک دوستی عاشقانه، ازدواج یا یک خانواده ایجاد کنند یا از هم بپاشند. اگر معیار‌های فوق‌العاده بالایی برای خود و دیگران دارید، ممکن است هرگز کسی را پیدا نکنید که آن معیار‌های ایده‌آل را داشته باشد. اگر به در دسترس داشتن عشق و تغذیه‌ی کافی در دنیای اطرافتان شک دارید، ممکن است مجذوب هر کسی که به طرفتان می‌آید شوید و یا به طور کلی از جستجو برای یافتن شریک دست بکشید. همچنین ممکن است فقدان عشق را در زندگی‌تان احساس کنید فقط به این دلیل که باور ندارید ارزش آن را داشته باشید.

اگر معیار‌های منطقی دارید و معتقدید که ارزش عشق و دوستان مناسب متعدد را دارید، فرصت شما در پیدا   کردن یک دوست خوب به‌طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

باور‌های مرکزی بیشترین تاثیر را بر روابط صمیمی دارند. برای نمونه، جک سوزی دو سال پیش ازدواج کرد تا این‌که جک کاری پیدا کرد که لازم بود سه روز در هفته از خانه دور باشد. تا آن زمان، نبودن باور استقلال در سوزی و وابستگی‌اش به جک مشکلی ایجاد  نکرده بود، اما حالا سوزی نیمی از هفته را تنها بود. او ناگهان لازم دید به صاحب‌خانه، خراب شدن ماشین ، پیدا کردن کاری که عصر‌ها انجام دهد و از همه بدتر به احساس وحشتناکی نظیر تنهایی، بی‌پناهی و آسیب پذیر بودن رسیدگی کند. پس از چند مکالمه‌ تلفنی همراه با گریه و زاری و مشاجره شبانه عاقبت جک قبول کرد که کارش را رها کند، ولی خیلی دلخور بود. این ناسازگاری پایان ازدواجشان بود.

قیمت و خرید اینترنتی کتاب زندانیان باور (راهنمای کاربردی تغییر باور ها):

خرید آنلاین کتاب کتاب زندانیان باور (راهنمای کاربردی تغییر باور ها) با قیمت مناسب و ارسال رایگان به سراسر ایران در فروشگاه اینترنتی بوک دوک انجام میشود.