آن فرانک:خاطرات یک دختر جوان
مشخصات محصول
- 9786002533234
- آن فرانک
- نشر پارسه
پشت جلد این کتاب آمده است
معرفی کتاب آن فرانک:خاطرات یک دختر جوان:
کتاب آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان، دفتری است شامل خاطرات روزانهی یکی از قربانیان هولوکاست، به نام آن فرانک که در مدت دو سالی که بهصورت مخفیانه در یک اتاقک زیرشیروانی زندگی میکرد، به زبان هلندی نوشته است و بعد از مرگش توسط تنها بازماندهی خانواده یعنی پدرش جمعآوری و منتشر شد.
آن فرانک، از سال ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۴، خاطرات خودش را به زبان هلندی نوشته است. او وقتی شروع به ثبت خاطراتش کرد این مسئله فقط جنبهی شخصی داشت، اما یکی از روزهای سال ۱۹۴۴، یکی از اعضای حکومت از رادیو اعلام کرد که قصد دارد بعد از تمام شدن جنگ گزارشهایی از شاهدان عینی درمورد رنجهایی که مردم هلند در دورهی اشغال آلمانیها دیدند تهیه و جمع کند، تا بتواند در دسترس عموم قرار دهد. بعد از این صحبتها آن فرانک تصمیم گرفت که بعد از پایان جنگ کتابی براساس خاطرات روزانهی خود منتشر کند. به همین دلیل او شروع به بازنویسی و ویرایش خاطراتش کرد و همزمان به نوشتن خاطرات خود در دفتر اصلی ادامه داد. اما محل مخفی کردن آنها در اتاقک زیر شیروانی لو رفت و آن فرانک کشته شد.
دفتر خاطرات آن فرانک توسط یکی از کسانی که جان سالم بهدر برده بود، به پدر آن تحویل داده شد. بعد از جنگ زمانی که مرگ او ثابت شد، پدرش تصمیم گرفت که آرزوی دخترش را که انتشار خاطرات بود برآورده کند. آن فرانک، تمام شخصیتهای کتاب را، با نام مستعار نوشته اما پدرش ترجیح داد که افراد خانوادهی خودش را به نام واقعیشان بنامد و در مورد دیگران از روش دخترش پیروی کند.
کتاب آن فرانک؛ خاطرات یک دختر جوان اولین بار در سال ۱۹۴۷ به چاپ رسید. در حال حاضر این کتاب ارزشمند به بیش از ۶۰ زبان در سراسر دنیا ترجمه شده است و از برترین کتابهای قرن بیستم بهشمار میآید. تا امروز فیلمها و سریالهای گوناگون و روایات مختلفی براساس این خاطرات تهیه شده است.
آن فرانک با گرسنگی و ترس از دستگیر شدن و مرگ مواجه است، با افکاری بسیار فراتر از سن خودش این خاطرات را نوشته است. این کتاب تاکنون برگزیدهی چندین فهرست از بهترین کتابهای قرن بیستم و جایزهی پولیتزر قرار گرفته است .
درباره نویسنده کتاب آن فرانک:
آنلی ماری آنه فرانک در سال ۱۹۲۹ در شهر فرانکفورت متولد شد. او نویسندهای یهودی آلمانی بود که بعد از مرگش بهخاطر چاپ دفترچهی خاطراتش شهرت جهانی پیدا کرد. این خاطرات مستندی از تجربهی پنهان شدن او و خانوادهاش در طول اشغال هلند توسط آلمان نازی در جنگ جهانی دوم را نشان میدهد. آن فرانک و خانوادهاش در سال ۱۹۳۳ بعد از به قدرت رسیدن نازی در آلمان به آمستردام مهاجرت کردند و با شروع اشغال هلند در سال ۱۹۴۰ توسط نیروهای نازی، در آن کشور گرفتار شدند. بعد از ۲۵ ماه زندگی در اتاقهای مخفی، بر اثر خیانت، در ۴ اوت سال ۱۹۴۴ مخفیگاهشان لو رفت و هشت یهودی از جمله آن فرانک دستگیر و سپس به اردوگاه آشویتس فرستاده شدند. آنه فرانک چندین روز پس از مرگ خواهرش مارگوت فرانک و هفت ماه پس از دستگیریشان، در سن ۱۵ سالگی بر اثر بیماری حصبه در اردوگاه مرگ برگن بلزن درگذشت.
میپ گیس در طول این مدت به گروه پنهانشده در مخفیگاه کمک کرد. آنها بعد از اینکه گروه دستگیر شد نوشتههای آن فرانک را بر روی زمین پیدا کردند و میپ گیس بدون اینکه آنها را بخواند، تا پایان جنگ آنها را نگه داشت. تنها بازماندهی گروه، پدر خانواده بود که بعد از جنگ به آمستردام برگشت و دفترچهی خاطرات آنه را دستنخورده پیدا کرد و به یاد خانوادهاش تصمیم به انتشار آن گرفت که تلاشهای وی در نهایت منجر به چاپ آن در سال ۱۹۴۷ شد.
کتاب آن فرانک؛ خاطرات یک دختر جوان از زبان اصلیش، یعنی هلندی ترجمه و برای اولینبار در سال ۱۹۵۲ با عنوان خاطرات یک دختر جوان به زبان انگلیسی چاپ شد. این اثر که به زبانهای بسیاری ترجمه شده، یکی از پرخوانندهترین کتابهای جهان بهشمار میآید و چندین نمایشنامه و فیلم بر اساس آن ساخته شده است.
در حقیقت این دفترچهی خاطرات، آن فرانک را به یکی از مطرحترین قربانیان نسلکشی یهودیان تبدیل کرد. ساختمانی که خانوادهی فرانک و چهار نفر دیگر در حدود دو سال در اتاقهای مخفی آن زندگی کردهاند در ماه مه سال۱۹۶۰ به موزه تبدیل شد و یکی از پربازدیدکنندهترین موزههای آمستردام بهشمار میآید.
بخشی از متن کتاب آن فرانک:
دفترچه به دست نشستم و به فکر فرو رفتم. چرا خشم و نفرت طوری وجودم را پر کرده بوده که ناچار بودم همه چیز را با تو در میان بگذارم؟ سعی کردم روحیۀ آن یک سال پیش را درک و توضیحی برای کارش پیدا کنم، چون تا زمانی که این تهمتها را پیش تو باقی بگذرم و سعی نکنم علتشان را دریابم، وجدانم راحت نمیشود. آن زمان از اوضاعی که باعث میشد در دغدغههای فکریام غرق بشوم – منباب مثال میگویم و به من اجازه میداد همهچیز را فقط و فقط از زاویۀ دید خودم ببینم، بیآنکه با آرامش و خونسردی، خلقوخوی غیرقابل پیشبینی خودم را که باعث رنجش و جریحهدار کردن احساسات نزدیکانم میشد، در نظر بگیرم و بعد عیناً مثل خودشان رفتار کنم، رنج میکشیدم و هنوز هم رنج میکشم.
من در خودم پنهان شده بودم، به هیچکس جز خودم فکر نمیکردم و با کمال خونسردی همۀ خوشیها و گوشه کنایهها و ناراحتیهایم را در دفتر خاطراتم مینوشتم. چون این دفتر تبدیل به نوعی آلبوم بریدۀ روزنامه شده بود، این برای من ارزش زیادی دارد، اما در بیشتر صفحاتش خیلی راحت مینوشتم: «تمام شد و رفت.»
مشخصات کتاب آن فرانک:خاطرات یک دختر جوان:
نشر پارسه
نویسنده:آن فرانک
نویسنده:شهلا طهماسبی
قطع رقعی
جلد شومیز
همراه گرامی شما میتوانید برای مشاهده ی کتاب هایی با مضمون کتاب زندگینامه بر روی لینک آبی رنگ کلیلک کنید.
فروشگاه اینترنتی بوک دوک دارای کتابهایی با موضوعات مختلف است که شما میتوانید برای خرید کتاب با ارسال رایگان به راحتی محصول مورد نظر خود را در سایت بوک دوک ثبت کنید و درب منزل تحویل بگیرید.
خرید کتاب آن فرانک:
خرید کتاب عمومی از جمله کتاب آن فرانک با قیمت مناسب و ارسال رایگان به سراسر کشور در کمترین زمان و ارسال یک الی سه روزه در فروشگاه بوک دوک انجام میشود.