خانه / انواع کتاب / کتاب عمومی / کتاب فلسفه و عرفان / تامس مور

تامس مور


کد محصول: ۱۱۵۷۶۴

قیمت: ۱۵,۰۰۰ تومان


مشخصات محصول

  • 9789642091065
  • آنتونی کنی
  • نشر ماهی

پشت جلد این کتاب آمده است

معرفی کتاب تامس مور اثر آنتونی کنی:

«تامس مور» یکی از شخصیت های برجسته ی تاریخ انگلستان و از چهره های بزرگ دوره ی رنسانس انگلیس به شمار می آید. وی حقوق دان، نویسنده، فیلسوف اجتماعی ، سیاست مدار و از مشاوران مهم برای هنری هشتم انگلستان بود.

مور نویسنده ای پرشور و قدیسی شهید محسوب می شود که کلیسای انگلستان از او به عنوان «شهید اصلاحات» یاد می کند و کلیسای کاتولیک در سال 1936 نام او را در شمار قدیسان قرار داد.

تامس مور به چند دلیل شایسته جایگاهی درخور در تاریخ تفکر اروپاست. او کتاب آرمانشهر را نوشت که متن لاتین کلاسیکی است و امروز نیز چون گذشته خوانندگان فراوان دارد. در زندگی خود نیز رسم و راهی خاص در دانش پژوهی، پارسایی و خدمت دیوانی پیش گرفت که همواره مایه شیفتگی نویسندگان و مورخان از هر دسته بوده است.

نوشته های فراوان او به زبان انگلیسی جایگاهی والا در تاریخ این زبان و نیز در آثار بحث بر انگیز و مذهبی آن دارد.

کتاب پیش رو که پیرامون شخصیت تامس مور و به قلم «آنتونی کنی» به رشته ی تحریر درآمده به بررسی زندگی و مرگ مور و همچنین تشریح و تحلیل عقاید و مکتوبات او می پردازد.

 

درباره نویسنده کتاب تامس مور:

آنتونی کنی (سر آنتونی جان پاتریک کنی)(Sir Anthony John Patrick Kenny) (متولد ۱۶ مارس ۱۹۳۱) فیلسوف تحلیلی اهل انگلستان است. او در حوزه فلسفه ذهن، فلسفه باستان و فلسفه قرون وسطی، فلسفه دین، فلسفه اخلاق و فلسفه ویتگنشتاین فعالیت دارد. او و پیتر گیچ سهم عمده‌ای در بسط توماس‌گرایی تحلیلی دارند. او رئیس سابق فرهنگستان بریتانیا و انجمن سلطنتی فلسفه است. همچنین استاد فلسفه دانشکده اکستر و ترینیتی آکسفورد بوده و بعد استاد کالج بالیول در همان دانشگاه شد و در نهایت نایب رئیس دانشگاه آکسفورد شد... 

 

بریده هایی از کتاب تامس مور:

تحقیر و ناچیز شمردن سیم و زر و سنگ‌های قیمتی یکی از ویژگی‌های اخلاقی مردم یوتوپیاست. گوهرهایی چون برلیان و مروارید، بازیچه‌هایی در ردیف اسباب‌بازی کودکان محسوب می‌شود. مجرمان با غل و زنجیرهایی از جنس طلا به بند کشیده می‌شوند تا ضمن خوارشمردن این فلز، عملاً اعتقاد خود را نیز به این امر به اثبات برسانند. سفیران و ایلچیانی که با زنجیرهایی از طلا بر دور گردن و لباس‌هایی آراسته به مروارید از کشورهای دیگر وارد یوتوپیا می‌شوند، بعضاً با بردگانی که از آنان سلب حیثیت شده اشتباه گرفته می‌شوند: بزرگسالانی هم‌چون کودکان که با اسباب بازی‌های کودکانه، خود را دلخوش و سرگرم نگاه می‌دارند.

 

در تاریخ پر نشیب و فراز کشور ما ایران، کسانی که سرنوشتی مشابه تامس مور داشته‌اند کم نبوده‌اند که از بین سیاست‌پیشگان می‌توان از حسنک وزیر (مقتول به سال ۴۲۲ هـ. ق) در دربار مسعود غزنوی و میرزا تقی‌خان فراهانی معروف به امیرکبیر (مقتول به سال ۱۲۸۶ هـ. ق) در دربار ناصرالدین شاه قاجار نام برد و در میان عرفا و اهل تصوف نیز افرادی مثل حسین ابن منصور حلاج (مقتول به سال ۳۰۹ هـ. ق) و عین‌القضات همدانی (مقتول به سال ۵۲۵ هـ. ق) مثال‌زدنی هستند.

 

مشخصات کتاب تامس مور:

انتشارات ماهی

نویسنده: آنتونی کنی

مترجم : عبدالله کوثری

قطع : رقعی

سال انتشار شمسی : 1395

سال انتشار میلادی: 1974

نوع جلد : شومیز

همراه گرامی شما میتوانید برای مشاهده ی کتاب هایی با مضمون کتاب فلسفه و عرفان بر روی لینک آبی رنگ کلیلک کنید.

فروشگاه اینترنتی بوک دوک دارای کتابهایی با موضوعات مختلف است که شما میتوانید برای خرید کتاب با ارسال رایگان به راحتی محصول مورد نظر خود را در سایت بوک دوک ثبت کنید و درب منزل تحویل بگیرید.

خرید کتاب تامس مور:

خرید کتاب عمومی از جمله کتاب تامس مور با قیمت مناسب و ارسال رایگان به سراسر کشور در کمترین زمان و ارسال یک الی سه روزه در فروشگاه بوک دوک انجام میشود.